Olika spelmaskiner

Nu ska vi på spelmaskinerna.nu titta lite närmare på vad det finns för spelmaskiner att välja på när du spelar online.

Single Line Slot Machines

När du spelar på Single Line Slot Machines kan du bara vinna på en enda linje, till skillnad från när du spelar på Multi Line Slot Machines, i gengäld brukar dessa spelmaskiner bara ha 3 hjul. Ja, du vet de där hjulen med symboler som snurras innan de stannar och du vinner! Okej, du kanske inte vinner varje gång, men det gäller att vara optimist, eller hur? Det finns två fördelar till med att spela på Singel Line Slot Machines: den brukar ha någon symbol som du bara behöver få 1 eller 2 av på din vinstlinje för att vinna, och du brukar ofta få dra två gånger på dessa spelmaskiner innan spelet är över.

Multi Line Slot Machines

När du spelar Multi Line Slot Machines kan du spela med massor av vinstlinjer. Du kan vinna på diagonala linjer, vertikala linjer, horisontella linjer, på kryss och på en mängd olika mönster. Det här gör såklart spelet mycket roligare tycker vi på spelmaskinerna.nu, men det är såklart en smaksak. Det finns många som föredrar Single Line Slots framför Multi Line Slots.

En Multi Line Slot Machine brukar oftast ha minst 5 hjul istället för 3, men det finns faktiskt även Multi Line Slots som bara har 3 hjul. När du spelar på en sådan här spelmaskin behöver du inte spela på alla vinstlinjer om du inte vill, det är helt valfritt hur många du spelar på, men ju fler linjer du spelar på desto större vinstchans får du.

Jackpotmaskiner

Om du vill få möjligheten att vinna riktigt stora vinster på spelmaskinerna ska du spela på Jackpotmaskiner. En Jackpotmaskin är en sorts Multi Line Slot Machine som ackumulerar en del av de insatser som spelarna lagt i spelmaskinen och som tillslut betalas ut som en enda stor Jackpotvinst. Det finns faktiskt de som har vunnit miljontals kronor på Jackpotmaskiner, även på nätet.  Världens största spelvinster genom tiderna har vunnits på just Jackpotmaskiner, så om du siktar på att bli miljonär är det här spelmaskinen för dig.